ASK Centar za edukaciju

ASK Centar za edukaciju je moderan multifunkcionalan prostor u centru grada koji se sastoji od velike sale kapaciteta do 60 mesta i manje sale kapaciteta do 10 mesta.

  Sale su opremljene modernom konferencijskom opremom, uključujući projektore, bele table, flipchartove i ozvučenje, dok je ceo ASK Centar pokriven brzim internetom putem Wi-Fi mreže. Naše sale su pogodne za održavanje konferencija, seminara, obuka, predavanja, kurseva i drugih vrsta događaja. 

Našim korisnicima takođe pružamo i opciju posluženja u okviru centra, uključujući kafe pauze i ketering. 

Osim toga, ASK Centar za edukaciju nudi i profesionalnu opremu za snimanje podkasta, emisija, kao i online konferencija, predavanja i panela.

Na raspolaganju su vam brojne konfiguracije prostora.

Prilagođen vama.

ASK_Centar_za_edukaciju_0015
ASK Centar Raspored-2a
ASK_Centar_za_edukaciju_0012
ASK Centar Raspored-1a
ASK_Centar_za_edukaciju_0004
ASK Centar Raspored-3a
ASK Centar za edukaciju pocetak rada

  Asocijacija za Afirmaciju Kulture  

Asocijacija za afirmaciju kulture – korišćenjem svog znanja, kontakata ali pre svega entuzijazma želi pozitivno da utiče na svoju lokalnu zajednicu, mlade i javnost u celini.

Sigurni smo da je put ka stvaranju pravednijeg, zdravijeg i boljeg društva za sve u solidarnosti i pomaganju, obrazovanju i afirmaciji kulture u svakodnevni život.

Naš fokus je na –

• humanitarnom radu
• obrazovanju, preduzetništvu i aktivizmu mladih
• zaštiti životne sredine

Ciljeve ostvarujemo kroz humanitarne aktivnosti, projekte, fundraising, ali i konsultantske usluge i obuke za druge organizacije i kompanije u ASK Centru za edukaciju, moderno opremljenom prostoru u centru Beograda, otvorenom 2018. godine. Naš rad sledi najviše profesionalne standarde, i u potpunosti je transparentan a mi smo otvoreni za predloge i saradnju.
Naš logo predstavlja neogranicene mogucnosti da se pomogne, napreduje i ostvare zajednicke ideje.

Naš tim

Andrej Balanč

Andrej Balanč

Izvršni direktor

Ana Delić

Ana Delić

Direktorka ASK centra

Marina Božić

Marina Božić

Menadžerka kancelarije

Igor Kecman

Igor Kecman

Projektni menadžer