Ko je pobednik druge generacije Akademije omladinskog preduzetništva?

дец 7, 2020

Ceremonija zatvaranja druge generacije Akademije omladinskog preduzetništva održana je početkom decembra u ASK centru za edukaciju. Ceremonija je zamišljena kao jednodnevni događaj za sedam najboljih timova sa druge generacije ovog programa.

Ceo događaj je održan u hibridnom formatu, gde je sedam finalista projekta prezentovalo svoje biznis ideje uživo iz našeg centra uz pomoć savremene tehničke opreme, dok se stručni žiri priključio putem Zoom platforme, kao i ključni akteri iz preduzetničkog sveta koji su događaj ispratili putem Facebook prenosa.

Prvo mesto osvojio je Kilino Stojkov i njegov biznis plan socijalnog preduzetništva kroz otvaranje samoslužne auto-perionice. Nagrada koja je bila uručena pobedniku je učešće na CEO Vivaldi forumu u organizaciji Mokrogorske škole menadžmenta.

Snimak ceremonije zatvaranja je dostupan na Facebook stranici Akademije omladinskog preduzetništva.

Akademija omladinskog preduzetništva je projekat namenjen mladima iz cele Srbije na kom uz pomoć saveta stručnih mentora i višemesečne edukacije rade na svojim biznis idejama  i veštinama pisanja biznis planova.

Više o Akademiji omladinskog preduzetništva možete pročitati na njihovoj zvaničnoj stranici.