Pridružite se i pronađite master program za sebe!

нов 19, 2021

Da li ste spremni da upoznate istomišljenike i steknete nova prijateljstva na univerzitetu? Hajde da se okupimo 6. decembra na Access Masters onlajn događaju.

U proteklih 12 godina Access Masters pomogao je hiljadama perspektivnih studenata postdiplomskih studija da pronađu program koji najbolje odgovara njihovim potrebama. Sada i vi možete biti deo te zajednice. Ako nam se pridružite 6. decembra, imaćete priliku da razgovarate sa predstavnicima najbolje rangiranih i akreditovanih škola iz Nemačke, Ujedinjenog Kraljevstva, Sjedinjenih Američkih Država i drugih zemalja.

Ovaj događaj je prepun novih aktivnosti i interaktivnih formata da ćete nakon njega sigurno imati jasan plan studiranja. Ali ako želite više, to nije problem. Učesnici mogu postaviti više pitanja i organizovati više sastanaka sa školama čak i nakon datuma organizovanja događaja. Iscrtajte mapu vaše uzbudljive budućnosti za samo nešto više od dva sata!

Tri najveće pogodnosti koje dobija svako ko učestvuje u Access Masters događaju:

  1. Razmotrite sva vaša pitanja sa vašim ličnim savetnikom za master studije.
  2. Pridružite se prezentacijama o školama i radionicama koje otkrivaju tajne uspešnih master studija. Korisne radionice i prezentacije za pripremu testova. Isplanirajte vaše studije tokom interaktivnih sastanaka sa predstavnicima vodećih škola kao što je ESMT Berlin, Robert Gordon University Aberdeen-RGU, Webster University Vienna i druge. 
  3. Učestvujte u lutriji u kojoj možete osvojiti 1000 EUR za finansiranje vaših studija

Prijavite se danas i pridružite se zabavi 6. decembra! https://www.accessmasterstour.com/link/JDZ 

Više vesti o radu ASK centra za edukaciju možete naći klikom na ovaj link, odnosno ovde za više informacija o radu Asocijacije za afirmaciju kulture ASK.