Humanitarna konferencija – Bizmind

дец 14, 2021

Uvek je lepo kada znamo da naš rad može da pomogne drugima. Tokom vikenda u ASK Centru za Edukaciju održana je konferencija humanitarnog karaktera „BizMind“.

Konferencija „BizMind“ je nastala u međusobnoj saradnji Rotaract kluba Skadarlija, Asocijacije za Afirmaciju Kulture ASK i Rotary kluba Beograd Skadarlija. Ceo događaj je bio humanitarnog karaktera – sva sredstva prikupljena u toku konferencije su usmerene akviji „I ti si Deda Mraz“.

Učesnici konferencije su imali priliku da slušaju predavanja vrhunskih stručnjaka među kojima su Mila Litvanjenko, Darko Mirković, Nenad Lučić i Andrej Popadić.

Humanitarna akcija „I ti si Deda Mraz“ je nastala s ciljem da ulepšamo praznike mališanima kojima je naša pomoć najviše potrebna. Tokom godina smo podelili paketiće u čak 13 gradova i 19 ustanova. Pomoć i donacije su moguće u vidu igračaka, školskog pribora knjiga, slatkiša i slaniša, odeće i obućeU slučaju da želite akciju pomognete doniranjem novca za paketiće, to možete učiniti uplatom na žiro račun. Za više informacija posetiti Facebook stranicu akcije „I ti si Deda Mraz“.

Za više informacija o ASK Centru za Edukaciju kliknite ovde.