Panel – „Psihoterapija i mentalno zdravlje“. 

окт 11, 2022

Rotarakt Klub Beograd Čukarica, Rotarakt Klub Danube for peace i ASK centar vas ovim putem pozivaju na zajedničku akciju u vidu panela – „Psihoterapija i mentalno zdravlje“.

Panel će biti održan u četvrtak 13.10.2022. godine u 20h u ASK Centru, Topličin Venac 11, Beograd. Kotizacija iznosi 1.000,00 dinara za Rotarakt, 1.500,00 dinara za Rotary, a svakog gosta očekuje piće dobrodošlice.

Ovaj panel je isključivo humanitarnog karaktera, a sva prikupljena sredstva idu organizaciji “Dečje srce”, čiji je rad prvashodno usmeren na osnaživanje osoba sa smetnjama u razvoju, poboljšanju uslova u zajednici za ovu grupu ljudi i stvaranju mogućnosti da postanu ravnopravni članovi društva. 

Učesnici panela su: 

1)      Ana Sokolović, klinički psiholog i licencirani psihoterapeut, sa više od osam godina iskustva terapijskog iskustva u radu sa ženama sa problemima u vezi sa “burnout”-om.; 

2)      Milan Damjanac, iz Udruženja Konstruktivista Srbije, koji se bavi individualnom i grupnom psihoterapijom, stručnim edukacijama, a edukuje i buduće psihoterapeute iz oblasti konstruktivističke psihoterapije; 

3)      Ivana Jovanović, koja će gostovati ispred projekta “Pričajmo o tome”, koja je koordinatorka savetodavnog i volonterskog sektora “Pričajmo o tome” , socijalna radnica i psihoterapeutkinja sa višegodišnjim iskustvom u socijalnoj zaštiti i radom sa klijentima. 

Prijavu dolaska nam možete poslati na mejl : [email protected] kao i na mejl: [email protected] (ukoliko prijavu dolaska potvrđujete mejlom, molimo vas da oba mejla stavite u CC ili svoj dolazak na panel možete potvrditi našim sekretarima, a za sva ostala pitanja vam stojimo na raspolaganju.