ASK centar – mesto prvog zvaničnog sastanka Rotary kluba Skadarlija 2023-2024

авг 23, 2023

Svoj prvi zvanični sastanak, u rotarijanskoj 2023-2024 godini, Rotary klub „Skadarlija“održao je u sali ASK centra, na Topličinom vencu.
Sastanku je prisustvovao Guverner distrikta 2483, Aleksandar Radojičić. Guverner je izložio planove i ciljeve distrikta za ovu „Create hope in the world“ godinu.

Predsednik kluba Darko Lazović predstavio je guverneru i članovima kluba akcije koje su završene u prethodna dva meseca, kao i planove za naredni period.

Nakon formalnog dela i konferencije koja je održana u sali ASK centra, učesnici su goste iz drugih Rotary klubova dočekali na koktelu koji je usledio na otvorenoj terasi sa prelepim pogledom na beogradske krovove.

Najzanimljivije je, razumljivo, bilo kada je počelo posluženje ukusnih kanapea uz osveženje, prikladnu muziku i lagani povetarac.

Zadovoljstvo nam je bilo što smo uspeli da odgovorimo svim zahtevima Rotary kluba i omogućimo dobru radnu atmosferu u sali kao i prijatno druženje na terasi ASK centra.

Uvek smo predani detaljima i posebno fokusirani na potrebe naših klijenata, dok je naš multifunkcionalni prostor pogodan za različite namene i prilike.

ASK centar može biti pravo mesto za održavanje Vaše konferencije, radionice ili tim bilding programa kao i koktela i proslava.

Pozovite nas – tu smo za Vas.

ASK centar