ASKademija hedonizma

Koncept ASKademije hedonizma se fokusira na učenje i praktikovanje umetnosti uživanja u
životu, sa težištem na bontonu, upoznavanju i degustaciji kvalitetnih pića, napitaka i drugih užitaka za receptore ukusa i mirisa. Ideja je da učesnici ove akademije podignu nivo znanja i
svesti o određenim proizvodima i načinu njihovog konzumiranja, kako bi više cenili ali i
maksimizirali svoje zadovoljstvo u svakodnevnom životu, bez odricanja od svojih moralnih
vrednosti.

ASK Centar za edukaciju pocetak rada

Saznajte odgovore na mnoga zanimljiva pitanja:
– Koja su najbolja srpska vina i šta ih karakteriše?
– Koja je razlika između viskija i burbona; šta je američki viski?
– Od čega se pravi najskuplja rakija u Srbiji; koje su ključne tajne proizvođača?
– Kafa: Arabika ili Robusta; koji ukus najviše volite i zašto?

 

Cilj:

Cilj ASK Akademije hedonizma temelji se na težnji ka stvaranju zajednice edukovanih uživalaca koji će zajedno širiti umetnički princip uživanja u životu i svojim omiljenim proizvodima, učiti jedni od drugih i razmenjivati stečena znanja. Polaznici Akademije takođe imaju priliku da učestvuju u događajima i iskustvima koje podržavaju njihov hedonistički pristup životu, da degustiraju proizvode i diskutuju o njihovim karakteristikama i na taj način grade svoj ukus i
stavove. Završni – specijalni event kojim će biti krunisan svaki ciklus Akademije hedonizma obuhvatiće teme: Cigare i Kokteli. Ovaj specijalni event održava se na otvorenom delu terase ASK centra, sa prelepim pogledom na beogradske krovove.

ASKademija primenjene umetnosti svoje sekcije sprovodi u prelepoj sali ASK centra za edukaciju koja u svom prozračnom i prostranom ambijentu može ugostiti i roditelje bilo da žele zajedno sa svojom decom da rade na stvaranju umetničkog dela ili da za vreme radionice predahnu uz kafu ili čaj. Sala raspolaže LCD projektorom sa platnom i ozvučenjem kao i tablama za pisanje pa se na radionicama dodatno komunicira pomoću prezentacija, različitih vizuelnih rešenja i prikladne muzike. ASKademija primenjene umetnosti teži doprinosu pozitivnog uticaja na kulturu i društvo u celini. Naši polaznici nastavljaju da šire i umnožavaju isti doprinos, njihova kreativnost, inovacija i estetska senzibilnost obogaćuju naš svet, inspirišući nas i unoseći lepotu u svakodnevni život.

ASKademija hedonizma može biti interesantan i isvojevrsan team building program, ili sastavni deo takvog programa, shodno tome možemo kreirati i posebne kurseve za kompanije i njihove zaposlene, u vidu paketa radionica različitih tematika. Dodatno možemo organizovati i specijalni event, u prostoru ASK centra, za kompanije i grupe koji bi upriličio spoj uživanja i edukacije.

Jačanje timskog duha uz druženje i konzumaciju najbolje selekcije pića uz vrhunske edukatore, sjajan je način da zaposlenima ponudite drugačiji sadržaj za team building.

Ovo može biti prava stvar za vašu kompaniju!

 

Krajnji cilj Akademije hedonizma je da pruži svim učesnicima znanje za pronalaženje zadovoljstva i sreće u delu života koji se odnosi na uživanje u kafi, prirodnom duvanu i alkoholnom piću, na način koji ne narušava druge ljude i društvo u celini.

Program akademije uređuju vrhunski poznavaoci i najbolji edukatori u Srbiji, koji već duže vreme afirmišu uživanje u hrani, piću i prirodnom duvanu.

Akademija se sastoji iz više tematskih oblasti, podeljenih po grupama proizvoda, a primenjujemo modularni princip kako bi se zainteresovanim učesnicima pružio relaksiran model koji radi po sistemu „pohađaj koliko ti prija“. Ovo znači da svaka radionica ima posebnu temu, bilo da se radi o vinu, viskiju, rakiji itd., te se zainteresovani mogu prijaviti za svaku tematsku radionicu
zasebno.

Osnovne teme koje su predmet upoznavanja uz degustaciju su:

Uparivanje vina i hrane
Tradicija srpske rakije
Svet viskija i burbona
Senzorička mapa kafe

ASK Centar za edukaciju pocetak rada

Svaka tema će imati i različite varijacije, smenu etiketa i proizvođača kao i tematske dopune, kako bismo učesnicima pružili što širi spektar znanja. Učesnici će dobiti priliku da podignu nivo znanja i svesti o određenim proizvodima i načinu njihovog konzumiranja, kako bi više cenili ali i u potpunosti uživali u njihovoj konzumaciji.

Napomena: hedonizam ne bi trebalo tumačiti na štetu drugih ljudi, te insistiramo i na principu poštovanja moralnih vrednosti kao i važećih državnih zakona koji se tiču odgovornog konzumiranja alkoholnih pića i duvana.

ASKademija hedonizma radionice sprovodi u prelepoj sali ASK centra za edukaciju koja u svom prozračnom i prostranom ambijentu može ugostiti grupe do 20 osoba, dok u bioskop postavci kapacitet iznosi do 60 osoba. Sala raspolaže LCD projektorom sa platnom i ozvučenjem kao i tablama za pisanje pa se na radionicama može komunicirati pomoću prezentacija, različitih vizuelnih rešenja i prikladne muzike, u skladu za različitim potrebama.

Redovna cena pojedinačne radionice iznosi 3.000 rsd po osobi. Pohađanje ciklusa od 4 ili više radionica uključuje i besplatnu kotizaciju za specijalni event, koji okuplja ljubitelje hedonizma radi razmene iskustava i mišljenja.

Radionice se mogu pohađati i modularno, tj. bez obaveze učešća na specijalnom eventu. Cene za grupe dogovaraju se direktno u zavisnosti od radionice, kompleta radionica i željenog termina.

Po potrebi možemo kreirati i zaseban kurs za kompanije, u vidu radionice ili paketa radionica različitih tematika kao i specijalni event za grupu.

Radionica hedonizma može biti uvertira ili završetak tim bilding ili drugog programa koji je povod za zakup sale ASK centra.

Program akademije uređuju vrhunski poznavaoci i edukatori, koji imaju decenijsko iskustvo u afirmaciji hedonizma.

Video prilog sa naše radionice na temu: Uparivanje vina i hrane možete pogledati OVDE .

Prijave na: [email protected]
Telefon: 069 707 123
ASK centar za edukaciju
Adresa: Topličin venac br. 11/2